A vasárnapi ebéd alatt szembesültem a rántott hús negatív tényével. Én nagyon szeretem, gondolom nem vagyok vele egyedül. A panír persze tiltott a paleoban.

Nem tartott sokáig rájönnöm és kipróbálnom egy alternatív megoldást.

A hússzeleteket fokhagymás, sós kókusztejbe áztatom legalább 1/2 órára. Addig a héten összegyűltésmegszárított sokmagos paleo kenyeremet ledarálom, prézlinek. Egy jénait kikenek olívával. A húsokat a tejből kivéve, rögtön a prézlibe forgatom és egymás mellé helyezem a jénaiban. A tetejére mehet még olívaolaj és már kész, rakom a sütőbe.

Isteni finom, ahogy megpirulnak a magok:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://eatandrun.blog.hu/api/trackback/id/tr872700316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása