A verseny előtt...

2011.03.18. 17:25

A vasárnapi versenyre készülve jobban odafigyelek az étkezésre, mint általában.

Sok-sok gyümölcs, zöldség, sovány hús van az étrendben, emellett azért Magnéziumot is iszok és nemrég kezdtem D-vitamint valamint Kollagén-calcium koktélt szedni.

A magnézium jótékonyan hat az idegrendszerre, ezáltal segít leküzdeni a fáradtságot is.

A kollagén pedig a porcok, kötőszövetek épségét óvja.

Már előkészítettem a törökmogyorós keksz tésztáját a hűtőbe, hogy holnap megsüthessem. Jól fog jönni a verseny után:-)

A mai menü pedig délben savanyúkáposztával egybesütött mexikói fűszeres csirkemell volt, ami nagyon jól sikerült. Tettem alá burgonyaszeleteket is, de csak a férjem kedvéért és, hogy felszívja a káposzta levét.

Vegyes friss salátát is sokat eszek a napokban. Leginkább az olajos öntetes jön be. Szoktam pirítani rá napraforgó magot és diót is, így intenzívebb íze van...

A bejegyzés trackback címe:

https://eatandrun.blog.hu/api/trackback/id/tr852750642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása