A verseny előtt...
2011.03.18. 17:25
A vasárnapi versenyre készülve jobban odafigyelek az étkezésre, mint általában.
Sok-sok gyümölcs, zöldség, sovány hús van az étrendben, emellett azért Magnéziumot is iszok és nemrég kezdtem D-vitamint valamint Kollagén-calcium koktélt szedni.
A magnézium jótékonyan hat az idegrendszerre, ezáltal segít leküzdeni a fáradtságot is.
A kollagén pedig a porcok, kötőszövetek épségét óvja.
Már előkészítettem a törökmogyorós keksz tésztáját a hűtőbe, hogy holnap megsüthessem. Jól fog jönni a verseny után:-)
A mai menü pedig délben savanyúkáposztával egybesütött mexikói fűszeres csirkemell volt, ami nagyon jól sikerült. Tettem alá burgonyaszeleteket is, de csak a férjem kedvéért és, hogy felszívja a káposzta levét.
Vegyes friss salátát is sokat eszek a napokban. Leginkább az olajos öntetes jön be. Szoktam pirítani rá napraforgó magot és diót is, így intenzívebb íze van...
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.