Sült paprikakrém mogyoróval

2011.05.28. 10:15

 Ezt a pirítósra legfinomabb krémet megintcsak Szendiék szakácskönyvében találtam:-)

Elkészítése rém egyszerű és gyors! Viszont annál finomabb!!!

Hozzávalók:

- 3 kaliforniai paprika

- 3 ek. olíva olaj

- só, bors

- friss bazsalikom és petrezselyem

- 5 dkg darált mogyoró (a könyv szerint dió)

- 1-2 gerezd fokhagyma

 

Elkészítés:

A paprikákat gerezdekre vágom és egy tepsire rakva megsütöm. Mikor néhol feketedik, akkor jó. Kihűtöm, meghámozom. A többi hozzávalóval együtt mehet a turmixba. Pépesítem és kész is van!!!!

Isteni finom. Én dió helyett amerikai mogyorót használtam, de lehet bele pirított szezámmagot is tenni:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://eatandrun.blog.hu/api/trackback/id/tr682938254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása