Szezám -és tökmag lepény

2011.08.09. 08:54

 Hozzávalók:

10dkg szezámliszt

10dkg tökmagliszt

5dkg mandula örlemény

(én megbolondítottam 2 evőkanál olívában érlelt medvehagymával)

1kk. só

1tk. szódabikarbóna

1 dl víz

4 tojás

Lényegében hasonlít a lenmaglisztes kenyérhez, csak változtak az alapanyagok.

Elsimítom a sütőpapírral kibélelt tepsin és 12 perc alatt megsütöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://eatandrun.blog.hu/api/trackback/id/tr433136148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása