Szezám -és tökmag lepény
2011.08.09. 08:54
Hozzávalók:
10dkg szezámliszt
10dkg tökmagliszt
5dkg mandula örlemény
(én megbolondítottam 2 evőkanál olívában érlelt medvehagymával)
1kk. só
1tk. szódabikarbóna
1 dl víz
4 tojás
Lényegében hasonlít a lenmaglisztes kenyérhez, csak változtak az alapanyagok.
Elsimítom a sütőpapírral kibélelt tepsin és 12 perc alatt megsütöm.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.