Karfiol puffancs

2012.01.06. 11:01

Sokat próbálkoztam, hogyan rejtsem el a karfiol nevű nálunk nem igazán közkedvelt zöldséget az ételekben.

Ez a puffancs lett a nyerő, hiszen a karfiol jellegzetes ízét egyáltalán nem érezni benne!

Hozzávalók:

Fél fej karfiol pici rózsákra szedve, sós vízben megfőzve, turmixolva

- 1-2 apróbb krumpli hámozva, kockázva, a karfiollal megfőzve

- 1 dl tej

- csipet só

- tojás

- hajdinaliszt vagy zabliszt (ezt az utolsó hozzávalóként teszem bele és látom az állagán, hogy mennyi kell)

- grill fűszer (pl. Naturella)

- 1 marék zabpehely

Elkészítése, mint a hagyományos fasírté, csak ez húsmentes. Olívában sütöm ki prézli nélkül.

Isteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://eatandrun.blog.hu/api/trackback/id/tr853523758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása