Karfiol puffancs
2012.01.06. 11:01
Sokat próbálkoztam, hogyan rejtsem el a karfiol nevű nálunk nem igazán közkedvelt zöldséget az ételekben.
Ez a puffancs lett a nyerő, hiszen a karfiol jellegzetes ízét egyáltalán nem érezni benne!
Hozzávalók:
Fél fej karfiol pici rózsákra szedve, sós vízben megfőzve, turmixolva
- 1-2 apróbb krumpli hámozva, kockázva, a karfiollal megfőzve
- 1 dl tej
- csipet só
- tojás
- hajdinaliszt vagy zabliszt (ezt az utolsó hozzávalóként teszem bele és látom az állagán, hogy mennyi kell)
- grill fűszer (pl. Naturella)
- 1 marék zabpehely
Elkészítése, mint a hagyományos fasírté, csak ez húsmentes. Olívában sütöm ki prézli nélkül.
Isteni!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.